Menu Sluiten

Woorden

Woorden zijn magisch; ze kunnen in de juiste volgorde de meest gevoelige snaren raken. Niet alleen in verdrietige periodes, maar ook bij feestelijke gelegenheden is het voordragen van een gedicht of tekst vaak iets wat de dag net dat beetje extra’s geeft.

Heb jij het idee dat je ergens een tekst of gedicht voor kunt gebruiken, dan ben je hier op het juiste adres! Denk hierbij aan gelegenheden zoals trouwen, jubilea, verjaardagen, geboortes, uitreikingen enzovoort. Maar woorden doen het minimaal net zo goed bij aankondigingen, bedankjes en uitnodigingen. Teksten die rijmen of persoonlijk geschreven zijn blijven namelijk veel beter hangen dan de standaard zinnetjes. En is dat niet wat we allemaal willen bij een speciale gelegenheid; herinneringen creëren?


Beelden

Een leuke bewerkte foto met tekst voor op een taart of juist een getekend plaatje, een uitnodiging voor een kinderfeestje of een traktatie; ook daarvoor ben je bij Pilula aan het juiste adres! Je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb het al een keer gemaakt.

Meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier. Ik hoor graag wat ik voor jou kan betekenen!

Ook voor zakelijk grafisch werk kun je uiteraard vrijblijvend contact opnemen.