Woorden

Woorden zijn magisch; ze kunnen in de juiste volgorde de meest gevoelige snaren raken. Niet alleen in verdrietige periodes, maar ook bij feestelijke gelegenheden is het voordragen van een gedicht of tekst vaak iets wat de dag net dat beetje extra’s geeft.

Heb jij het idee dat je ergens een tekst of gedicht voor kunt gebruiken, dan ben je hier op het juiste adres! Denk hierbij aan gelegenheden zoals trouwen, jubilea, verjaardagen, geboortes, uitreikingen enzovoort. Maar woorden doen het minimaal net zo goed bij aankondigingen, bedankjes en uitnodigingen. Teksten die rijmen of persoonlijk geschreven zijn blijven namelijk veel beter hangen dan de standaard zinnetjes. En is dat niet wat we allemaal willen bij een speciale gelegenheid; herinneringen creëren?

Wat zijn de kosten?
Omdat geen een tekst hetzelfde is qua hoeveelheid tijd die erin gaat zitten en qua lengte kan ik geen vaste prijzen hanteren. De prijzen van een enkel gedicht beginnen op €40 inclusief btw. Voor spoedaanvragen reken ik een toeslag van €18 inclusief btw. Uiteraard kun je altijd een gratis prijsopgave opvragen.

De tekst wordt gestuurd in een digitaal PDF bestand. Deze kun je zo makkelijk printen of over schrijven in een kaart. Uiteraard kan ik tegen kosten het gedicht ook aanleveren op een kaartje, een tegeltje, een poster, textiel of waar een tekst ook maar toepasselijk op is. Ik reken hier alleen de kosten door die ik kwijt ben aan het laten maken van het product, je betaalt dus alleen voor je gedicht en het product, geen extra kosten aan mij.